Rector 10kg

221,90  sa PDV

Kartice 2-3 rate: 230,44 

Kartice 4-6 rata: 233,33 

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

Besplatna dostava!

Opis proizvoda

RECTOR – SREDSTVO ZA UKLANJANJE KAMENCA 10kg – koncentrirano sredstvo u prahu za čišćenje kamenca i ostataka korozije u svim vrstama instalacija, poput bojlera i izmjenjivača topline koji sadrže elemente od bakra, lijevanog željeza, čelika,  nehrđajućeg čelika, aluminija, mesinga, svijetlih legura i lima.

UPOTREBA:

Proizvod otopiti u toploj vodi (30-35°C) u omjeru 10 – 15% (1 kg sredstva u 10 l vode). Sadrži indikator istrošenosti – aktivan proizvod je crvene, a istrošen žuto-narančaste boje. Kada otopina promijeni boju iz crvene u žuto-narančastu, ili ako postane mutna i prestane se pjeniti, dodajte još sredstva za čišćenje sve dok se ne prestanu raditi mjehurići u crvenoj kiselinskoj otopini. Nakon čišćenja, preporuča se ispiranje sredstvom za neutraliziranje, a zatim i čistom vodom.

Koristite li pumpu za čišćenje, poklopac na spremniku treba biti otvoren kako bi omogućili izlaz plina ugljičnog dioksida koji nastaje tijekom operacije čišćenja. Proizvod čuvajte u prozračnim prostorijama, dalje od izvora topline i zaštićeno od smrzavanja.

montaza

Trebaš montažu ili servis?
Pošalji nam upit

    Recenzije

    Još nema recenzija.

    Budite prvi koji će recenzirati “Rector 10kg”