ERRECOM BRILLIANT 6X7,5 ML+FLEX ADAPTER

66,02  sa PDV

Kartice 2-3 rate: 68,56 

Kartice 4-6 rata: 69,42 

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

Besplatna dostava!

Opis proizvoda

Brilliant UV Leak Detector omogućuje sigurnu, brzu i preciznu detekciju malih mjesta curenja rashladnog plina u klima uređajima i rashladnim sistemima.

 

Kako djeluje?

Svjetlucanje boje Brilliant UV Leak Detector -a pod osvjetljnjem UV lampe označiti će svako mjesto propuštanja rashladnog plina u klima uređajima i rashladnim sistemima.

 

KARAKTERISTIKE

 • Precizno locira mjesta propuštanja rashladnog plina u klima uređajima i rashladnim sistemimA
 • Ne sadrži otapala
 • Vidljiv s bilo kojom UV lampom
 • Idealano za preventivne svrhe
 • Nema opasnosti od začepljenja sistema

 

 

Doziranje:

Za male sisteme s maksimalno 1,5 kg plina –  dodati 7,5 ml sredstva

Za srednje velike sisteme s maksimalno 3 kg plina – dodati 15 ml sredstva

Za sisteme preko 3kg plina – dodati 50 ml sredstva na svaku litru ulja u sistemu

NAPOMENA:

Flourescentni proizvodi za detekciju curenja koriste se za precizno lociranje mjesta curenja rashladnog plina u klima uređajima i rashladnim sistemima. Međutim, nisu sva UV bojila ista: na tržištu postoji više vrsta proizvoda čijom uporabom se postižu različiti rezultati. Mnoga bojila sadrže kootapalo, kemijske komponente u kojima su pigmenti boje izuzetno topljivi, te na taj način bojila postaju topljiva i u sredstvu za podmazivanje. Dokazano je da kootapala mogu ozbiljno naštetiti dijelovima klima uređaja i rashladnih sistema. Koosolventi poput Aromatic 200 i NMP deklarirani su kao toksični i kancerogeni pesticidi. Uporaba kootapala u klima uređajima može imati štetno djelovanje na aluminij, plastiku i gumu koji su sastavni dijelovi svakog klima uređaja, stoga kontinuirana uporaba ovakvih proizvoda može dovesti do preuranjenog kvara u sistemu.

 

Po čemu se Brilliant razlikuje od ostalih sličnih proizvoda?

Errecom Fluorescent UV Leak Detector Dyes ima značajne prednosti u odnosu na slična bojila.

Naša formula ne sadrži otapala što znači da nema negativnog utjecaja na klima uređaje ili rashladne sisteme te neće oštetiti opremu za održavanje kao što je uređaja za prikupljanje rashladnog sredstva. Sva Errecom bojila su na bazi lubrikanta te su 100% kompatibilna s mazivim sredstvom u klima uređajima i rashladnim sistemima, stoga neće doći do promjena u svojstvima sredstva za podmazivanje. Brilliant UV Leak Detector je proizvod vrhunske kvalitete koji najučinkovitije pronalazi mala mjesta curenja rashladnog plina dok istovremeno osigurava očuvanje pripadajućeg postrojenja i opreme.

montaza

Trebaš montažu ili servis?
Pošalji nam upit

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Budite prvi koji će recenzirati “ERRECOM BRILLIANT 6X7,5 ML+FLEX ADAPTER”