CLEAN-N-SAFE™ koncentrat EU (5lit)

73,16  551,22 kn sa PDV

Kartice 2-3 rate: 75,98  572,45 kn

Kartice 4-6 rata: 76,93  579,61 kn

Precrtana cijena je ujedno najniža cijena u posljednjih 30 dana
Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

Besplatna dostava!

Opis proizvoda

CLEAN-N-SAFE™ je bezkiselinsko, nenagrizajuće sredstvo za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora. Efikasno čisti i uklanja nečistoću i masnoću sa isparivača i kondenzatora klima i rashladnih uređaja. Sigurno je za upotrebu i ekološki prihvatljivo. Biorazgradivo je i predstavlja vrlo malu opasnost za životinje, biljni i vodeni svijet. Za razliku od drugih jakih kiselinskih i lužnatih sredstava, ovaj visoko učinkovit proizvod neće kemijski oštetiti lamele, okolne metale, pokrovne materijale, HVAC ili drugu opremu.

 

KARAKTERISTIKE:

 

  • Sigurno za upotrebu zbog niske razine štetnih tvari
  • Primjena i korištenje je sigurno, jednostavno i lagano
  • Koristi se koncentrirano i/ili razrijeđeno radi ekonomične upotrebe
  • Može ostati u raspršivaču- neće nagristi dijelove
  • Ne oštećuje aluminij, bakar ili čelik
  • Kemijski neškodljiv za razliku od ostalih sredstva koja sadrže kiseline i lužine
  • Kompletno biorazgradiv
  • Djeluje kao zaštita protiv korozije

 

PODRUČJA PRIMJENE:

CLEAN-N-SAFE™ je dizajniran za upotrebu s niskotlačnim i visokotlačnim raspršivačima za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora .Za čišćenje zrakom hlađenih kondenzatora može se koristiti kao koncentrat ili razrijeđen s vodom, ovisno o stupnju kontaminacije i potrebnoj brzini čišćenja. Razrijeđen sa vodom koristi se za čišćenje spirala isparivača. Primjenjiv je iznad temperature smrzavanja na suhim ili vlažnim izmjenjivačima u zatvorenom i otvorenom prostoru. Nije potrebno čekati između upotrebe i/ili ispiranja. Djeluje kao otapalo.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1.Ako je sredstvo zamrznuto potrebno ga je odmrznuti i prije upotrebe protresti. Čišćenje treba obaviti iznad temperature smrzavanja.

2.Prije čišćenja zrakom hlađenih kondenzatora potrebno je isključiti sustav. Kod čišćenja isparivača sustav može ostati uključen. U malim prostorima isključiti sve zapaljive izvore i osigurati adekvatnu ventilaciju.

3.Za čišćenje jako prljavih zrakom hlađenih kondenzatora koristiti koncentriran Clean-n-Safe ili razrijeđen sa čistom vodom u omjeru 1:1. Za manja zaprljanja razrijediti sa vodom u omjeru1:3

montaza

Trebaš montažu ili servis?
Pošalji nam upit