Qzen Start Inverter Plus 5.2 kW + WIFI – ZE-18WSE/ZE-18OSE+WIFI

ŠIFRA PROIZVODA: ZE-18WSE/ZE-18OSE+WIFI

896,25  sa PDV

Kartice 2-3 rate: 930,76 

Kartice 4-6 rata: 942,41 

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

Besplatna dostava!

Opis proizvoda

Tehničke karakteristike
Radna tvar  R32
Raspon rashladnog učina (5,2kW)  1,8 – 6,1
SEER / Energetski razred HL  7,1 / A++
God. potrošnja hlađenje (kWh)  256
Raspon učina grijanja (5,5kW)  1,3 – 6,7
SCOP / Energetski razred GR  4,0 / A+
God. potrošnja grijanje (kWh)  1435
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm  302×957×213
Težina unut. jed. (Kg)  10
Razina buke – hlađenje UJ (dBA)  25/44
Razina buke – grijanje UJ (dBA)  25/44
Wi-fi Da
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm  554×800×333
Težina vanj. jed. (Kg)  34
Razina buke vanjske jed. (dBA)  56
Promjer cijevi – tekuć. (mm/”)  6,35 (1/4″)
Promjer cijevi – plin (mm/”)  12,70 (1/2″)
Maksimalna duljina cijevi (m)  30
Maksimalna vis. razlika (m)  20
Napon priključka  230 V / 50 Hz
Jamstvo  36 mjeseci
Područje rada – hlađenje (°C)  od -15°C do +50°C
Područje rada – grijanje (°C)  od -15°C do +30°C

 

Klima uređaj Qzen Start Inverter Plus 5.3 kW predstavlja idealno rješenje ako želite štedljiv uređaj s modernim tehnologijama i dodatnim funkcijama, ali po prihvatljivoj cijeni. Ovi odlični uređaji nalaze se u energetskom razredu A++ i zahvaljujući ekološki prihvatljivijem rashladnom mediju R32 osiguravaju još veću uštedu, efikasnost i naravno manje štetan utjecaj na okolinu. Dodatno, potrošnja za vrijeme mirovanja je smanjena na samo 1W.

Uz to što će s lakoćom rashladiti željenu prostoriju, ovaj klima uređaj može vam poslužiti i u funkcijama poput ventilacije, odvlaživanja i naravno grijanja. Pogotovo u prijelaznim razdobljima kada temperature drastično variraju, idealno rješenje je poslužiti se klima uređajem za kratkotrajno grijanje prostorija. Kako bi se ugodno osjećali u prostoriji i ne bi došlo do alergijskih reakcija na prašinu, pelud i ostale alergene, potrebna je i filtracija zraka, koju ovaj uređaj nudi pomoću dvostruke filtracije i funkcije samočišćenja. Dodatnu pogodnost nudi vam perivi filtar prašine, pa uvijek možete biti sigurni da ispravno funkcionira i čuva vaše zdravlje.

Na površini ovaj uređaj krasi jednostavan, elegantan i moderan dizajn, ali se ispod skriva puno više. Zahvaljujući mikroprocesorskim reguliranjem rada i brojnim tehnologijama, ovaj uređaj radi potpuno automatski. Upravljanje je iznimno jednostavno putem daljinskog upravljača, a kako se uz klima uređaj isporučuje WiFi modul možete jednostavno upravljati i putem vašeg omiljenog pametnog uređaja.

Od brojnih tehnologija koje posjeduje, sljedeće se ističu kao najpogodnije i najkorištenije: Timer, Slijedi me, Noćni način rada, Automatsko horizontalno ljuljanje lamela ispuha zraka i Auto restart. Zahvaljujući njima zaboravit ćete da je klima uređaj uopće tu.

Zahvaljujući napretku tehnologije i ulaganjima koje je Qzen uložio u razvoj što boljeg uređaja, klima uređaji ove serije dolaze s pozlaćenim lamelama isparivača i kondenzatora. One učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Također, uređaj sam detektira moguće curenje rashladnog sredstva i o tome vas automatski obavještava. Isto vrijedi za moguće greške u radu vašeg klima uređaja.

Nije ni čudo da se Qzen Start Inverter Plus 5.3 kW, zahvaljujući navedenim karakteristikama i tehnologijama, pozicionirao kao „Best Value“ klima uređaj na tržištu.

Brend

Qzen

Energetska klasa

Grijanje A+, Hlađenje A++

Jamstvo

3 godine

Kapacitet grijanja (kW)

5,5kW

Kapacitet hlađenja (kW)

5,3 kW

Veličina prostora

40 – 60 m2

WiFi upravljanje

Da

montaza

Trebaš montažu ili servis?
Pošalji nam upit

    Recenzije

    Još nema recenzija.

    Budite prvi koji će recenzirati “Qzen Start Inverter Plus 5.2 kW + WIFI – ZE-18WSE/ZE-18OSE+WIFI”