Komplet Clean-n-safe

33,01  sa PDV

Kartice 2-3 rate: 34,28 

Kartice 4-6 rata: 34,71 

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

Besplatna dostava!

Opis proizvoda

Komplet ”Uradi sam” je praktično rješenje za samostalnu upotrebu kod kuće ili u uredu.

Komplet FOAM-A-COIL sadrži:

– Sredstvo za čišćenje – FOAM-A-COIL
– Sredstvo za dezinfekciju – D.V.Coil Disinfectant 0,5lit
– Mirisni gel – Smelly Jelly

 

D.V. COIL DISINFECTANT je sredstvo za dezinfekciju formulirano za uništavanje bakterija plijesni i gljivica. Sredstvo uspješno djeluje na široki spektar bakterija. Ako se rabi prema uputama uništava: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus i Salmonella Choleraesuis, uzročnike gripe A i Hongkonške gripe te herpesa simplex tip 2. Djeluje fungicidno na Trichophyton mentagraphytes i sprječava razvoj plijesni. Odstranjuje neugodne mirise koji su posljedica metabolizma mikroorganizama.

 

D.V. COIL DISINFECTANT™ pomaže u otklanjanju uzroka sindroma “bolesnih zgrada” kod osjetljivijih osoba.

FOAM-A-COIL™ je biorazgradivo bezkiselinsko pjeneće sredstvo za čišćenje isparivača, zrakom hlađenih kondenzatora, zračnih filtera, i mehaničkih dijelova klima uređaja. Trenutačno odstranjuje nečistoću, ulje, masnoću i prašinu. Snažna emulzirajuća, površinski aktivna pjena odvaja masnoću i prljavštinu sa svih inače nepristupačnih površina. FOAM-A-COIL™ nije štetan po zdravlje ljudi i biološki je razgradiv. Sadrži nekorozivne kemikalije i ako se rabi u skladu s uputama neškodljiv je za sve metale, uključujući aluminij.

 

Smelly Jelly je mirisni gel namijenjen za osvježavanje zraka iz klima uređaja. Kada se stavi u čisti uređaj, otpušta ugodan miris kojeg struja zraka raznosi po prostoru te daje svježinu i dojam upravo očišćenog uređaja i prostora.

montaza

Trebaš montažu ili servis?
Pošalji nam upit

    Recenzije

    Još nema recenzija.

    Budite prvi koji će recenzirati “Komplet Clean-n-safe”