Klima uređaj LG Confort 3,5 kW

ŠIFRA PROIZVODA: LG S12ET

620,00  4.671,39 kn sa PDV

Kartice 2-3 rate: 643,87  4.851,24 kn

Kartice 4-6 rata: 651,93  4.911,97 kn

Precrtana cijena je ujedno najniža cijena u posljednjih 30 dana
Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

Besplatna dostava!

Opis proizvoda

LG klima uređaj opremljen je dvostrukim filterom za lakše čišćenje, štedi energiju, učinkovit je u radu i postiže savršeni razinu temperature u prostoriji.

LG klima uređaj opremljen je inverterskim kompresorom koji za razliku od konvencionalnih kompresora, radi diše, duže i učinkovitije. Također, donosi ti jednostavan, moderan dizajn koji će se savršeno uklopiti u svaku prostoriju. Imaju savršenu završnu obradu, širi prostor za cijevi, odvojivi donji poklopac i poboljšanu instalacijsku ploču što će rezultirati vrlo jednostavnom instalacijom.
LG klime opremljenu su R32 rashladnim sredstvom koje je ekološki prihvatljivo i visokoučinkovito. R32 ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje ozonski omotač. Uz funkciju samo-čišćenja prilikom uključivanja uređaj osigurava distribuciju svježeg i čistog zraka. Izrađena je od Gold Fin premaza što čini površinu otpornom na koroziju čime se automatski povećava trajnost izmjenjivača topline.
Također, klima uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru koji će ukloniti nepotrebne zvukove za nesmetan rad. Klima uređaj jednostavno možete pratiti i putem mobilne aplikacije, ThinQ, unutar koje možete provjeriti sve postavke klime i riješiti problem ako do njega dođe. Tu je i automatsko čišćenje koje sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline.

Brend

LG

Energetska klasa

Grijanje A+, Hlađenje A++

Jamstvo

5 godina (vrijedi za kupnju do 31.12.2023.)

Kapacitet grijanja (kW)

4,0 kW

Kapacitet hlađenja (kW)

3,5 kW

Veličina prostora

25 – 40 m2

Prioritet

Grijanje, Hlađenje

Boja

Bijela

WiFi upravljanje

Da

montaza

Trebaš montažu ili servis?
Pošalji nam upit