Klima uređaj LG Confort 3,5 kW

ŠIFRA PROIZVODA: LG S12ET

685,00  sa PDV

Kartice 2-3 rate: 711,37 

Kartice 4-6 rata: 720,28 

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

Besplatna dostava!

Opis proizvoda

LG klima uređaj opremljen je dvostrukim filterom za lakše čišćenje, štedi energiju, učinkovit je u radu i postiže savršeni razinu temperature u prostoriji.

LG klima uređaj opremljen je inverterskim kompresorom koji za razliku od konvencionalnih kompresora, radi diše, duže i učinkovitije. Također, donosi ti jednostavan, moderan dizajn koji će se savršeno uklopiti u svaku prostoriju. Imaju savršenu završnu obradu, širi prostor za cijevi, odvojivi donji poklopac i poboljšanu instalacijsku ploču što će rezultirati vrlo jednostavnom instalacijom.
LG klime opremljenu su R32 rashladnim sredstvom koje je ekološki prihvatljivo i visokoučinkovito. R32 ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje ozonski omotač. Uz funkciju samo-čišćenja prilikom uključivanja uređaj osigurava distribuciju svježeg i čistog zraka. Izrađena je od Gold Fin premaza što čini površinu otpornom na koroziju čime se automatski povećava trajnost izmjenjivača topline.
Također, klima uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru koji će ukloniti nepotrebne zvukove za nesmetan rad. Klima uređaj jednostavno možete pratiti i putem mobilne aplikacije, ThinQ, unutar koje možete provjeriti sve postavke klime i riješiti problem ako do njega dođe. Tu je i automatsko čišćenje koje sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline.

Brend

LG

Energetska klasa

Grijanje A+, Hlađenje A++

Jamstvo

5 godina (vrijedi za kupnju do 31.12.2023.)

Kapacitet grijanja (kW)

4,0 kW

Kapacitet hlađenja (kW)

3,5 kW

Veličina prostora

25 – 40 m2

Prioritet

Grijanje, Hlađenje

Boja

Bijela

WiFi upravljanje

Da

montaza

Trebaš montažu ili servis?
Pošalji nam upit

    Recenzije

    Još nema recenzija.

    Budite prvi koji će recenzirati “Klima uređaj LG Confort 3,5 kW”