D.V. Foam-a-coil 2l

36,43  274,48 kn sa PDV

Kartice 2-3 rate: 37,83  285,05 kn

Kartice 4-6 rata: 38,31  288,62 kn

Precrtana cijena je ujedno najniža cijena u posljednjih 30 dana
Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

Besplatna dostava!

Opis proizvoda

D.V. FOAM-A-COIL™  je biorazgradivo bezkiselinsko pjeneće sredstvo za čišćenje isparivača, zrakom hlađenih kondenzatora, zračnih filtera, i mehaničkih dijelova klima uređaja. Trenutačno odstranjuje nečistoću, ulje, masnoću i prašinu. Snažna emulzirajuća, površinski aktivna pjena odvaja masnoću i prljavštinu sa svih inače nepristupačnih površina.

D.V. FOAM-A-COIL™ nije štetan po zdravlje ljudu i biološki je razgradiv. Sadrži nekorozivne kemikalije i ako se rabi u skladu s uputama neškodljiv je za sve metale, uključujući aluminij.

KARAKTERISTIKE:

  • Stvara pjenu koja prodire u okorjelu masnoću, katran i prljavštinu
  • Rastvara prljavštinu tako da se mogu isprati vodom
  • Kod čišćenja isparivača ispiranje nije potrebno
  • Biološki je razgradiv
  • Ne sadrži kiseline, može se rabiti u zatvorenom i otvorenom prostoru
  • Ne oštećuje bakar ni aluminij
  • Radi ekonomične uporabe razrjeđuje se s vodom
  • Dostupan u pakovanju od 5 lit i 2 lit

PODRUČJA PRIMJENE:

D.V. FOAM-A-COIL™  može se nanositi na površine od aluminija, bakra, nerđajućeg čelika i na obojene perive površine. Predviđen je za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora, filtera od vlakana i metalnih mrežastih filtera, te drugih metalnih površina na kojima se ne smiju rabiti kiseline.

UPUTE ZA UPOTREBU:

KORAK 1.

Odgovarajuće razrjeđenje u vodi i napravljena pjena ključ su za djelotvornu i ekonomičnu uporabu. Kod jakih zaprljanja razrijedite s vodom u omjeru 1 : 4 ili 1 : 5. Za program kontinuiranog održavanja razrijedite s vodom u omjeru 1 : 6 ili 1 : 10.

·  Dobro protresite ili promiješajte prije uporabe.

·  Pomoću niskotlačnog raspršivača mehanički napravite pjenu i nanesite je na spirale. U slučaju jake ili skorene prljavštine prije nanošenja koristite četku radi bržeg prodiranja.

·  Ostavite da djeluje 5 do 10 minuta. Nakon toga isperite vodom.

·  Kod isparivača ispiranje nije potrebno, pod uvjetom da sustav normalno radi, jer će se sva pjena i prljavština isprati kondenzatom i linijom odvodnje izvesti van uređaja.

POMOĆU NISKOTLAČNOG RASPRŠIVAČA OMOGUĆITI STVARANJE PJENE!

NAPOMENA:

Kod obojenih ili voskom premazanih površina FOAM-A-COIL™ treba odmah isprati vodom da ne bi došlo do odstranjivanja voska ili izbljeđivanja boje.

montaza

Trebaš montažu ili servis?
Pošalji nam upit