Mobilni klima uređaj Olimpia Splendid Dolceclima compact 8 MWB

Original price was: 369,00 €.Current price is: 258,30 €. sa PDV

Kartice 2-3 rate: 268,24 

Kartice 4-6 rata: 271,60 

  (za otoke rok može biti i veći zbog objektivnih razloga i voznog reda dostavnih službi na otoke)

  Rok počinje teći od trenutka kada Prodavatelj zaprimi uplatu na račun ili kada se autorizira transakcija kreditnih ili debitnih kartica.

  Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

  Besplatna dostava!

  Opis proizvoda

  Olimpia Splendid predstavlja novu seriju mobilnih klima uređaja Dolceclima Compact. Dostupnim tehnologijama i cijenom predstavlja se kao ulazna serija, no nikako ne kvalitetom i dizajnom. Prekrasni talijanski dizajn svakako će primamiti poglede, a povoljna cijena čini jedan od glavnih benefita ovog proizvoda.

  Iznimno kompaktan dizajn ovog mobilnog klima uređaja od samo 70 cm visine i 35 cm širine štedi prostor i osigurava mogućnost optimalnog pozicioniranja u željenoj prostoriji. Premještanje i pozicioniranje je dodatno olakšano kotačićima i rukohvatima na bočnim stranicama uređaja. Ako često mijenjate u kojoj se prostoriji klima nalazi, bit ćete itekako zahvalni na ovim malim detaljima.

  Ovaj moderni klima uređaj ne koristi spremnik za kondenzat. Naime, sami kondenzat se raspršuje i izbacuje izravno iz klima uređaja van kroz istu cijev kroz koju se odvodi i topli zrak. To znači da možete zaboraviti na konstantno pražnjenje spremnika i isprekidan rad uređaja kada se isti ponovno napuni. Ova vrlo korisna značajka ne samo da smanjuje brigu oko održavanja uređaja i eliminira isprekidani rad gdje dulje vrijeme možda ni ne primjetite da se ugasio, već i smanjuje dugoročnu potrošnju za postizanje jednakog efekta hlađenja. Današnji moderni klima uređaji poput ovoga koriste invertersku tehnologiju i štedljivije ih je ostaviti upaljene da sami reguliraju potrošnju i snagu, nego ih ručno gasiti i paliti. Pogotovo ako se prostorija ponovno zagrije i potrebno je držati uređaj na 100% snage da se nadoknadi hlađenje. Upravo iz ovog razloga je uređaj koji koristi spremnik za kondenzat i automatski se gasi kada se isti napuni, manje energetski efikasan nego onaj koji kondenzat raspršuje kroz cijev.

  Što se funkcionalnosti i režima rada tiče, svi potrebni za optimalan rad su tu:

  • Ventilator – za trenutke kada je potrebna samo ventilacija
  • Odvlaživanje – odvlaživanje zraka koje spašava od ljetnih sparina i uklanja pretjeranu vlagu
  • Automatski – potpuno automatizirani rad koji mijenja parametre ovisno o temperaturi okoline
  • Noćni – postupno povećava postavljenu temperaturu i osigurava smanjenu buku za lakši san
  • Turbo – režim rada s maksimalnom brzinom ventilatora za ekstra hladni osjećaj
  • Timer – omogućuje željenu vremensku postavku rada unutar 12 sati

  Kontrola je iznimno laka uz multifunkcionalni daljinski upravljač s kojim ćete jednostavno pristupiti svim funkcijama i postaviti sve željene parametre rada. Po želji, možete se koristiti kontrolama i ekranom na samom uređaju.

  Dolceclima Compact klima uređaj, Iako je ulazni model, nudi vam sve potrebno za pouzdan rad i optimalno hlađenje, pa ako vam WiFi i druge najmodernije tehnologije nisu od velikog interesa, zadovoljit će sve vaše potrebe klimatizacije. Pristupačno, jednostavno i po potrebi.

   

  Tehničke karakteristike
  Radna tvar
  R290
  Napon priključka
  230 V / 50 Hz
  Jamstvo
  24 mjeseca
  Kapacitet odvlaživanja
  do 1.8 l/h
  Brzine ventilatora
  2 brzine
  Težina (Kg)
  22.5
  Dimenzije (V׊×D) mm
  703×345×355
  Razina buke (dBA)
  47/52
  Brend

  Olimpia

  Kapacitet hlađenja (kW)

  2,2 kW

  Jamstvo

  2 godine

  WiFi upravljanje

  Ne

  Veličina prostora

  <20 m2

  montaza

  Trebaš montažu ili servis?
  Pošalji nam upit