Mobilni klima uređaj Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 WIFI

664,00  sa PDV

Kartice 2-3 rate: 689,56 

Kartice 4-6 rata: 698,20 

  Rok isporuke je 16-22 radnih dana nakon uplate
  (za otoke rok može biti i veći zbog objektivnih razloga i voznog reda dostavnih službi na otoke)

  Rok počinje teći od trenutka kada Prodavatelj zaprimi uplatu na račun ili kada se autorizira transakcija kreditnih ili debitnih kartica.

  Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

  Besplatna dostava!

  Opis proizvoda

  Olimpia Splendid predstavlja novu seriju mobilnih klima uređaja Dolceclima Air Pro. Zahvaljujući dostupnim tehnologijama i funkcionalnostima, pozicionira se kao top model na tržištu. Model Air Pro 14 nudi elegantan i moderan “Designed in Italy” dizajn koji će sigurno primamiti poglede i s lakoćom se uklopiti u svaki interijer. “Silent system” osigurava do 10% nižu razinu buke rada pri minimalnoj brzini ventilatora, dok je premještanje i pozicioniranje dodatno olakšano kotačićima i rukohvatima na bočnim stranicama uređaja. Ako često mijenjate u kojoj se prostoriji klima nalazi, bit ćete itekako zahvalni na ovim malim detaljima.

  Još jedna značajka koja će vas itekako oduševiti je da ovaj moderni klima uređaj ne koristi spremnik za kondenzat. Naime, sami kondenzat se raspršuje i izbacuje izravno iz klima uređaja van kroz istu cijev kroz koju se odvodi i topli zrak. To znači da možete zaboraviti na konstantno pražnjenje spremnika i isprekidan rad uređaja kada se isti ponovno napuni. Ova vrlo korisna značajka ne samo da smanjuje brigu oko održavanja uređaja i eliminira isprekidani rad gdje dulje vrijeme možda ni ne primjetite da se ugasio, već i smanjuje dugoročnu potrošnju za postizanje jednakog efekta hlađenja. Današnji moderni klima uređaji poput ovoga koriste invertersku tehnologiju i štedljivije ih je ostaviti upaljene da sami reguliraju potrošnju i snagu, nego ih ručno gasiti i paliti. Pogotovo ako se prostorija ponovno zagrije i potrebno je držati uređaj na 100% snage da se nadoknadi hlađenje. Upravo iz ovog razloga je uređaj koji koristi spremnik za kondenzat i automatski se gasi kada se isti napuni, manje energetski efikasan nego onaj koji kondenzat raspršuje kroz cijev.

  Što se funkcionalnosti i režima rada tiče, svi potrebni za optimalan rad su tu:

  • Ekonomični – omogućuje uštedu energije automatskim optimiziranjem performansi
  • Odvlaživanje – odvlaživanje zraka koje spašava od ljetnih sparina i uklanja pretjeranu vlagu
  • Blue Air / Automatski – potpuno automatizirani rad koji mijenja parametre ovisno o temperaturi okoline i osigurava odličnu raspodjelu zraka
  • Tiho – režim rada s minimalnom brzinom ventilatora kako bi se smanjila razina buke
  • Turbo – režim rada s maksimalnom brzinom ventilatora
  • Timer – omogućuje željenu vremensku postavku rada unutar 24 sata

  Ovaj uređaj dolazi i s najnovijom tehnologijom “Blue Air Technology” pomoću koje se postiže da ispušteni hladni zrak ne pogađa izravno stanare u sobi, a vrlo visok i dubok mlaz doseže visinu od 4 metra i više od 3 metra stvarajući jednoliku temperaturu u okruženju. Za optimalnu raspodjelu zraka i komfor tu je i motorizirana lamela ispuha zraka. Kako bi se zadovoljile potrebe i najsnažnijeg hlađenja, ovaj model dolazi s “Pro Power” oznakom, što znači da osigurava iznimno hlađenje snage do 3.5 kW.

  Kontrola je iznimno laka uz multifunkcionalni daljinski upravljač s kojim ćete jednostavno pristupiti svim funkcijama i postaviti sve željene parametre rada. Po želji, možete se koristiti novim i još naprednijim ekranom na dodir koji se nalazi na samom uređaju. On također nudi mogućnost optimizacije svih funkcionalnosti uređaja, dok pritom pridodaje generalnoj estetici uređaja. Naknadno, ovaj model nudi upravljanje putem WiFi sučelja i aplikacije na vašem mobilnom uređaju. WiFi dolazi ugrađen u jedinicu i nije ga potrebno dodatno kupovati i ugrađivati.

  Dolceclima Air Pro klima uređaj nudi vam sve potrebno za pouzdan rad i optimalno hlađenje s naglaskom na snagu hlađenja, dizajn, napredno upravljanje i bolju raspodjelu zraka po prostoriji. Zadovoljit će potrebe i uvjete korisnika koji žele pouzdan rad i optimalnu klimatizaciju velike prostorije, a od klima uređaja ujedno zahtjevaju moderan dizajn koji ne narušava opći dojam prostorije, već ga nadopunjuje.

  • Više o Dolceclima seriji mobilnih klima uređaja pročitajte ovdje

   

  Radna tvar
  R290
  Wi-fi
  Wi-fi ugrađen
  Napon priključka
  230 V / 50 Hz
  Jamstvo
  24 mjeseca
  Kapacitet odvlaživanja
  do 3.5 l/h
  Brzine ventilatora
  3 brzine
  Težina (Kg)
  34
  Dimenzije (V׊×D) mm
  765×490×425
  Razina buke (dBA)
  50/52
  Brend

  Olimpia

  Jamstvo

  2 godine

  Kapacitet hlađenja (kW)

  3,52 kW

  Veličina prostora

  25 – 40 m2

  WiFi upravljanje

  Da

  Boja

  Bijela

  montaza

  Trebaš montažu ili servis?
  Pošalji nam upit