Klima uređaj Olimpia Splendid Unico R 10 HP – bez vanjske jedinice

1.834,00  sa PDV

Nema na zalihi

Kartice 2-3 rate: 1.904,61 

Kartice 4-6 rata: 1.928,45 

  Nema na zalihi

  Rok isporuke je 16-22 radnih dana nakon uplate
  (za otoke rok može biti i veći zbog objektivnih razloga i voznog reda dostavnih službi na otoke)

  Rok počinje teći od trenutka kada Prodavatelj zaprimi uplatu na račun ili kada se autorizira transakcija kreditnih ili debitnih kartica.

  Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

  Besplatna dostava!

  Opis proizvoda

  Unico R 10 HP predstavlja se kao dugo očekivano rješenje za vrlo specifičnu, ali čestu situaciju gdje je ugradnja klasičnog klima uređaja nemoguća, a mobilni klima uređaj ne predstavlja adekvatno rješenje. Srećom, kompromisi koji su bili nužni da bi se zadovoljili navedeni uvjeti ne odnose se na samu kvalitetu uređaja, funkcionalnost i pouzdan rad.

  Ovaj izvrstan klima uređaj spada među najtanje u kategoriji klima bez vanjske jedinice. U samo 23 cm nalazi se sva potrebna tehnologija koja se inače dijeli na unutarnju i vanjsku jedinicu, a na vanjskoj površini umjesto velike vanjske jedinice mogu se vidjeti samo dvije rupe. Kako bi se osigurao veći izbor ugradnje, omogućena je instalacija na gornji i donji dio zida, i to u samo nekoliko minuta.

  Ovaj model nudi i mogućnost grijanja, a kako dolazi s posebnom 2 kW pomoćnom rezervom, zagrijat će vas i za vrijeme najhladnijih dana. Zahvaljujući ovoj značajki možete zamijeniti ili podržati tradicionalno grijanje u prijelaznim razdobljima, ovisno naravno o podneblju u kojem se nalazite i veličini prostorije za koju je klima namjenjena.

  Uz sve navedene odlične karakteristike, ne smijemo zaboraviti na sustav filtracije, danas sve važniji čimbenik pri izboru klima uređaja. Unico R koristi Pure System 2, višenamjenski sustav koji kombinira elektrostatički filtar (eliminira sitne čestice poput dima, prašine, peluda i dlaka kućnih ljubimaca, pomažući u sprječavanju aktivacije alergijskih reakcija) s filtrom s aktivnim ugljenom (eliminira loš mirise i inaktivira štetne plinove). Kako bi se tada čisti, savršeno klimatizirani zrak ravnomjerno raspodijelio po prostoriji, otvor ispuha zraka dodatno je povećan, do mjere gdje će zadovoljiti i najzahtjevnije uvjete.

  Da bi se zadovoljile različite potrebe korisnika i okruženja, Unico R dolazi s mogućnošću izbora između nekoliko različitih načina rada:

  • Ventilator – za trenutke kada je potrebna samo ventilacija
  • Odvlaživanje – odvlaživanje zraka koje spašava od ljetnih sparina i uklanja pretjeranu vlagu
  • Automatski – potpuno automatizirani rad koji mijenja parametre ovisno o temperaturi okoline
  • Noćni – postupno povećava postavljenu temperaturu i osigurava smanjenu buku za lakši san
  • Timer – omogućuje željenu vremensku postavku rada unutar 24 sata

  Koliko je ovaj iznimni klima uređaj bogat tehnologijama i mogućnostima, toliko je i jednostavan za korištenje. Višenamjenski daljinski upravljač osigurava lako upravljanje, a „Wireless wall control“ osigurava podršku za korištenje opcionalnog bežičnog zidnog upravljača (kupuje se zasebno). Naknadno, „WiFi spreman“ status ovog modela omogućuje kupnju i ugradnju dodatnog WiFi sučelja, pomoću kojeg je moguće upravljanje i preko vaših pametnih mobilnih uređaja.

  Sve u svemu, radi se o jednom pametno zamišljenom klima uređaju, koji je pronašao svoje mjesto na tržištu zahvaljujući brojnim inovacijama i činjenici da jedini u potpunosti rješava specifične probleme s kojima se mnogi korisnici danas susreću. Nudi većinu modernih tehnologija i funkcionalnosti na koje smo navikli kod standardnih zidnih klima uređaja, uz odličnu filtraciju te jednostavnu i naprednu kontrolu.

  Više o Unico seriji klima uređaja bez vanjske jedinice možete pročitati OVDJE

   

  Radna tvar
  R410A
  Wi-fi
  Wi-fi ready
  Napon priključka
  230 V / 50 Hz
  Brzine ventilatora
  3 brzine
  Težina (Kg)
  40
  Dimenzije (V׊×D) mm
  516×902×230
  Razina buke (dBA)
  33/41
  Brend

  Olimpia

  Jamstvo

  3 godine

  Kapacitet grijanja (kW)

  2,3 kW

  Kapacitet hlađenja (kW)

  2,3 kW

  WiFi upravljanje

  Da

  Boja

  Bijela

  montaza

  Trebaš montažu ili servis?
  Pošalji nam upit