Klima uređaj Olimpia Splendid Unico Air Inverter 8 SF – bez vanjske jedinice

1.503,00  sa PDV

Nema na zalihi

Kartice 2-3 rate: 1.560,87 

Kartice 4-6 rata: 1.580,40 

  Nema na zalihi

  Rok isporuke je 16-22 radnih dana nakon uplate
  (za otoke rok može biti i veći zbog objektivnih razloga i voznog reda dostavnih službi na otoke)

  Rok počinje teći od trenutka kada Prodavatelj zaprimi uplatu na račun ili kada se autorizira transakcija kreditnih ili debitnih kartica.

  Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn

  Besplatna dostava!

  Opis proizvoda

  Unico Air Inverter 8 SF predstavlja se kao dugo očekivano rješenje za vrlo specifičnu, ali čestu situaciju gdje je ugradnja klasičnog klima uređaja nemoguća, a mobilni klima uređaj ne predstavlja adekvatno rješenje. Srećom, kompromisi koji su bili nužni da bi se zadovoljili navedeni uvjeti ne odnose se na samu kvalitetu uređaja, funkcionalnost i pouzdan rad.

  Ovaj izvrstan klima uređaj trenutno je najtanji u kategoriji klima bez vanjske jedinice. U samo 16 cm nalazi se sva potrebna tehnologija koja se inače dijeli na unutarnju i vanjsku jedinicu, a na vanjskoj površini umjesto velike vanjske jedinice mogu se vidjeti samo dvije rupe. Kako bi se osigurao veći izbor ugradnje, omogućena je instalacija na gornji i donji dio zida, i to u samo nekoliko minuta.

  Ono što ga ističe ispred konkurencije je činjenica da dolazi i s kompletnom inverterskom tehnologijom koja inače krasi moderne zidne modele. Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji, Unico Air Inverter štedi do čak 30% energije u usporedbi s tradicionalnom izvedbom. Regulacijom kompresora i pretvarača promjenjive brzine, osigurava se konstantno prilagođavanje kapaciteta hlađenja toplinskom opterećenju okoline. Na ovaj se način izbjegava pretjerani rad i buka te štedi električna energija.

  Posebno je zanimljivo i da je ovaj model jedan od najtiših na tržištu, od sada i do 10% tiši pri minimalnoj brzini. Kako se radi o klima uređaju bez zasebne vanjske jedinice, za očekivati je da će biti nešto bučniji od standardne split zidne izvedbe, ali svakako ne u razini tipičnog mobilnog klima uređaja.

  Uz sve navedene odlične karakteristike, ne smijemo zaboraviti na sustav filtracije, danas sve važniji čimbenik pri izboru klima uređaja. Unico Air Inverter koristi Pure System 2, višenamjenski sustav koji kombinira elektrostatički filtar (eliminira sitne čestice poput dima, prašine, peluda i dlaka kućnih ljubimaca, pomažući u sprječavanju aktivacije alergijskih reakcija) s filtrom s aktivnim ugljenom (eliminira loš mirise i inaktivira štetne plinove). Kako bi se tada čisti, savršeno klimatizirani zrak ravnomjerno raspodijelio po prostoriji, otvor ispuha zraka dodatno je povećan, do mjere gdje će zadovoljiti i najzahtjevnije uvjete.

  Da bi se zadovoljile različite potrebe korisnika i okruženja, Unico Air Inverter dolazi s mogućnošću izbora između nekoliko različitih načina rada:

  • Ekonomični – omogućuje uštedu energije automatskim optimiziranjem performansi
  • Ventilator – za trenutke kada je potrebna samo ventilacija
  • Odvlaživanje – odvlaživanje zraka koje spašava od ljetnih sparina i uklanja pretjeranu vlagu
  • Automatski – potpuno automatizirani rad koji mijenja parametre ovisno o temperaturi okoline
  • Noćni – postupno povećava postavljenu temperaturu i osigurava smanjenu buku za lakši san
  • Timer – omogućuje željenu vremensku postavku rada unutar 24 sata

  Koliko je ovaj iznimni klima uređaj bogat tehnologijama i mogućnostima, toliko je i jednostavan za korištenje. Višenamjenski daljinski upravljač osigurava lako upravljanje, a „Wireless wall control“ osigurava podršku za korištenje opcionalnog bežičnog zidnog upravljača (kupuje se zasebno). Naknadno, „WiFi spreman“ status ovog modela omogućuje kupnju i ugradnju dodatnog WiFi sučelja, pomoću kojeg je moguće upravljanje i preko vaših pametnih mobilnih uređaja.

  Sve u svemu, radi se o jednom pametno zamišljenom klima uređaju, koji je pronašao svoje mjesto na tržištu zahvaljujući brojnim inovacijama i činjenici da jedini u potpunosti rješava specifične probleme s kojima se mnogi korisnici danas susreću. Nudi većinu modernih tehnologija i funkcionalnosti na koje smo navikli kod standardnih zidnih klima uređaja, uz odličnu filtraciju te jednostavnu i naprednu kontrolu.

  Više o Unico seriji klima uređaja bez vanjske jedinice možete pročitati OVDJE

   

  Radna tvar
  R410A
  Wi-fi
  Wi-fi ready
  Napon priključka
  230 V / 50 Hz
  Brzine ventilatora
  3 brzine
  Težina (Kg)
  37
  Dimenzije (V׊×D) mm
  491×978×164
  Razina buke (dBA)
  27/38
  Brend

  Olimpia

  Jamstvo

  3 godine

  Kapacitet hlađenja (kW)

  1,8 kW

  WiFi upravljanje

  Da

  Boja

  Bijela

  montaza

  Trebaš montažu ili servis?
  Pošalji nam upit